Slechte Adem? – Tips tegen slechte adem geur | Top10 Middelen!

Verhelpen slechte adem✓ Beste oplossingen en tips inzake halitose✓

Beste tandpasta? | Top10 beste tandpasta’s ter wereld.

Wat is de beste tandpasta?

Er is momenteel geen betere tandpasta ter wereld dan de tandgel van Oxyd8. De producten van Oxyd8 zijn dusdanig samengesteld dat ze zéér effectief werken tegen slechte adem, gevoelige tanden en een droge mond. Daarnaast heeft Oxyd8 tandpasta een verzorgende werking op tandvlees en maakt het tandglazuur sterker. Hieronder beschrijven we, waarom dit ’s werelds beste en meest gekozen tandpasta is. Op deze website kun je Oxyd8 producten kopen.

 

Waarom werkt Oxyd8 tandpasta zo goed?

  1. Sodium chlorite. Oxyd8 bevat sodium chlorite, een gepatenteerde actieve formule dat een flinke hoeveelheid zuurstof loslaat op het moment dat het in je mond komt. Omdat anäerobe bacteriën niet kunnen leven in een zuurstofrijke en vochtige mondholte sterven deze schadelijke bacteriën per direct af.
  2. Sodium fluoride. Óók bevat de tandpasta van Oxyd8 sodium fluoride waardoor tanderosie wordt voorkomen. Fluoride werkt daarentegen óók uitstekend tegen gevoelige tanden.
  3. Aloë vera. In deze revolutionaire tandpasta van Oxyd8 zit een hoge concentratie aloë vera. Onlangs is in Azië ontdekt dat aloë vera het lichaam stimuleert collageen aan te maken. Collageen zorgt ervoor dat ontstoken en beschadigd tandvlees sneller heelt. Ontstoken en bloedend tandvlees zorgt voor slechte adem omdat de anäerobe bacteriën de proteïnen uit het bloed omzetten in stinkende gassen (slechte adem).
  4. Bevat geen saccharine. De tandpasta’s van Oxyd8 bevatten geen saccharine, een stof die je jammergenoeg in bijna alle commerciële tandpasta’s tegenkomt. In een proef is aangetoond dat saccharine op dieren kankerverwekkend kan zijn. Daar komt bij dat je van saccharine een bittere smaak krijgt, door een stofje dat vrijkomt wanneer saccharine door het lichaam wordt afgebroken.
  5. Bevat géén sodium lauryl sulfaat. Daarnaast bevat de samenstelling van oxyd8 geen SLS. Sls is een bijtende schuimer en wordt gerelateerd aan een verhoogde kans op mondzweren of aften, omdat het kleine microscopische wondjes maakt. Omdat de tandpasta van Oxyd8 geen Sodium Lauryl sulfaat bevat (dat zorgt voor een flinke dosis schuim in je mond) ben je langer in staat de bacteriën weg te poetsen.
  6. Geen tandpasta maar gel. De tandpasta van Oxyd8 is eigenlijk een gel. De moleculen in gel zijn kleiner dan die van alledaagse commerciële tandpasta’s, waardoor ze beter binnendringen in bijvoorbeeld de oppervlakte van je tong en tussen de gingivaranden.
  7. 100% natuurlijk. Oxyd8 tandpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is niet schadelijk voor het milieu en is dierproefvrij.
  8. Geen natrium carboxymethyl cellulose. Oxyd8 tandpasta bevat als een van de weinige tandpasta’s ter wereld géén natrium carboxymethyl cellulose. Sodium carboxymethyl cellulose wordt in allerlei producten gebruikt als dikmaker, schuimer en o.a. als smeermiddel in kunsttranen voor droge ogen. Ook vind je SCC terug in laxeermiddelen, verf en papier. Sodium carboxymethyl cellulose in tandpasta schuimt wanneer het vrijkomt in de mond, maar doet verder niets tegen slechte adem. Helaas is het zo dat SCC schuurt en schaaft langs de gevoelige slijmvliezen en veroorzaakt op deze manier mondafval, dat wordt gebruikt door bacteriën om volatiele zwavelverbindingen te creëren. (slechte adem)
  9. Zinklactaat. Wél vind je zink terug in de tandpasta’s van Oxyd8. Zink is één van de sterkste antibacteriële ingrediënten ooit en maakt smaakpapillen beter in staat te proeven. Oxyd8 tandpasta bevat geen rommel en bestaat enkel uit gebitsvriendelijke ingrediënten. Hier kun je Oxyd8 tandpasta kopen.